Το Αλεύρι Κούλα αποκαλείται «τύπου 55%» γιατί παράγεται από το καλύτερο 55% του σίτου, από την ψίχα του σιταριού δηλαδή. Τα άλευρα του συγκεκριμένου τύπου καλούνται και άλευρα για όλες τις χρήσεις, καθώς είναι ιδανικά για την παρασκευή πλήθους αρτοσκευασμάτων, όπως ψωμί, κέικ αλμυρά ή γλυκά, φρυγανιές, σφολιάτες & πίτες κάθε τύπου.
Διατροφική Δήλωση
Ανά 100g | %Π.Π.Α. ανά 100g | |
---|---|---|
Ενέργεια | 1446kJ/346kcal | 17% |
Λιπαρά | 1g | 3% |
εκ των οποίων κορεσμένα | 0,21g | 2% |
Υδατάνθρακες | 73,9g | 25% |
εκ των οποίων σάκχαρα | 0,3g | 0% |
Πρωτεΐνες | 10,4g | 24% |
Αλάτι | 0,05g | 1% |
*Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal). |
Συστατικά
Αλεύρι κατηγορίας Μ.
Συνθήκες Διατήρησης
Το προϊόν διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό.
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.